Over ons

Over onsEen samenwerking tussen Landstede, Aeres Hogeschool en  2 vrouwelijke  ondernemers.

Het idee is voortgekomen uit groep ondernemende vrouwen in Salland. Deze vrouwen hebben de ambitie om gelijkwaardig aan hun partner mee te beslissen en sturing te geven aan hun agrarisch bedrijf. Bijspijkeren of opfrissen van hun kennis en kunde was hun wens en dit heeft geresulteerd in de cursus Boer-in-Ontwikkeling. 


Studenten


De cursus wordt elk schooljaar overgegeven aan een andere groep studenten van Aeres Hogeschool Dronten. Deze studenten gaan in samenwerking met studenten van Landstede Raalte de cursus organiseren. Dit gebeurt onder leiding van docenten van Aeres Hogeschool en Landstede. Daarnaast hebben wij ook nog ondersteuning van Ellis Lugtenberg en Karola Schröder. Gerlyse Akster

Ik ben Gerlyse Akster en ik woon in het Veluwse Hoge Enk, tussen Elburg en Doornspijk.

Ik ben derdejaarsstudent Bedrijfskunde & Agrifoodbusiness aan Aeres Hogereschool in Dronten. 

Van huis uit ben ik opgegroeid met schapen, paarden, varkens en koeien en ben ik breed geïnteresseerd in de agrarische sector

Ik vind het super leerzaam en leuk om met een groep enthousiaste dames ons verder te ontwikkelen!

Kortom; ik ben breed geïnteresseerd en georiënteerd en organiseren zit mij in het bloed!

Om deze reden doe ik samen met medestudent Ivo de PvB Boer-in-ontwikkeling.Ivo Jansen

Hallo allemaal,

Ik ben Ivo Janssen en kom uit Gulpen in het mooie Zuid-Limburg.

Ik zit in mijn derde jaar van Dier- en Veehouderij aan Aeres Hogeschool.

Ik ben opgegroeid tussen de heuvels op een melkveebedrijf met 90 melkkoeien en heb vandaar ook mijn interesse in de agrarische sector, met de nadruk bij de koeien en voedergewassen.

Het lijkt mij super leuk om mijn enthousiasme over de sector en de dieren te delen met geïnteresseerde en nieuwsgierige dames.

Ik heb gekozen voor deze PvB omdat ik graag andere mensen iets leer en een goede discussie kan aangaan met mensen die daar interesse in hebben. Ik hoop de komende weken leuke en leerzame cursussen te mogen organiseren!